Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب،  در هفته‌ها و حتی ماه‌های اخیر بسیاری از پناهجویان افغان تلاش کرده‌اند خود را به ترکیه برسانند و برخی از آن‌ها هم موفق شدند با وجود محدودیت‌های مرزی از مرز عبور کنند. حالا ترکیه می‌خواهد با احداث بلوک‌های سیمانی به ارتفاع سه متر مانع از عبور این افراد به کشور خود شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکیه از بیم ورود موج تازه‌ای از پناهجویان افغان از مرز ایران، دیوار مرزی خود را تقویت می‌کند تا مانع از ورود پناهجویانی شود که می‌خواهند خود را به ترکیه و احتمالا در ادامه به اروپا برسانند.

این اقدام ترکیه در حالی صورت می‌گیرد که این کشور چندی است دست به احداث دیوار مرزی با ایران زده تا خود را در مقابل ورود پناهجویان مصون نگه دارد. در هفته‌ها و حتی ماه‌های اخیر بسیاری از پناهجویان افغان تلاش کرده‌اند خود را به ترکیه برسانند و برخی از آنها هم موفق شدند با وجود محدودیت‌های مرزی از مرز عبور کنند. حالا ترکیه می‌خواهد با احداث بلوک‌های سیمانی به ارتفاع سه متر مانع از عبور این افراد به کشور خود شود.

به گفته مقام‌های ترکیه نیروهای امنیتی این کشور تاکنون از عبور بیش از ۶۹ هزار مهاجر غیرقانونی جلوگیری کرده و ۹۰۴ مظنون به قاچاق انسان را نیز دستگیر کرده‌اند. رسانه‌های محلی ترکیه گزارش می‌دهند که در حال حاضر ۱۵۵ کیلومتر از دیوار ۲۴۱ کیلومتری برنامه‌ریزی شده در مرز با ایران احداث شده است.

ترکیه در سال‌های اخیر به یکی نقاط اصلی عبور پناهجو از خاورمیانه به اروپا تبدیل شده و این مسئله مشکلات بسیاری را هم برای ترکیه و هم برای کشورهای اروپایی پدید آورده است.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در پاسخ به انتقادات در خصوص احداث این دیوار گفته است اجازه نخواهد داد کشورش به انبار پناهندگان اروپا تبدیل شود. او همچنین در دیدار با رئیس جمهور پاکستان از او خواست تا به مسئولیت خود در خصوص پناهندگان افغان عمل کند. آنکارا همچنین به اسلام آباد وعده داده که در این خصوص با دولت پاکستان همکاری کند به طوری که موج تازه عبور و ورود پناهجویان افغان متوقف گردد.

رئیس جمهوری ترکیه همچنین روز پنجشنبه از کشورهای اروپایی خواست مسئولیت فرار افغان‌ها از دست طالبان را برعهده بگیرند.

سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه پیشتر و در نوامبر ۲۰۲۰ گفته بود که ساخت دیوار مرزی که بیشتر آن مرز با سوریه را پوشش می‌دهد، به طول ۹۱۱ کیلومتر پایان یافته است. این کشور پس از احداث و گسترش این دیوار در مرز سوریه، حالا قصد دارد با ساختن و توسعه دیوار با مرز ایران از ورود پناهجویان افغان نیز جلوگیری کند.

پربیننده ترین انتشار اخبار شوکه کننده از افغانستان بحران در افغانستان + عکس پیشروی طالبان یک قیام مردمی علیه یک دولت تحمیلی بود / از حقوق زنان برای تحصیل و کار محافظت می کنیم پوتین و ماکرون خواستار ادامه مذاکرات برجام شدند برترین تصاویر خبری هفته گذشته

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ترکیه دیوار مرزی پناهجویان افغان ورود پناهجویان دیوار مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۷۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است

کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران که در راس هیئتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص روابط و همکاری‌های فی مابین دو کشور گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات  با ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان مردم شریف و مسلمان ترکیه اظهار داشت: ملت ترکیه جایگاه و سهم شایسته‌ای در گسترش تمدن و فرهنگ اسلامی و اشاعه اخلاق و ارزش‌های انسانی داشته‌اند و امروز هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نقش موثر دارند.

امیرعبداللهیان جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران را ویژه دانست و نقش آفرینی ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در ایجاد ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا را کلیدی ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از نقش گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور در ارتقای مناسبات دوجانبه، تقویت دیپلماسی پارلمانی و تعاملات مستمر نمایندگان مجالس دو کشور را در پیشبرد دیپلماسی رسمی حائز اهمیت توصیف کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور اسلامی ایران به ترکیه و توافقات صورت گرفته در هشتمین نشست شورای عالی همکاری های دو کشور، روند مناسبات در حوزه‌های مختلف را رو به رشد ارزیابی نمود و اظهار داشت: اراده روسای جمهور دو کشور  گسترش مناسبات به ویژه در بعد اقتصادی در راستای منافع مشترک دو ملت است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاری‌های نزدیک جمهوری اسلامی ایران با ترکیه در بحران غزه، تصمیم رییس جمهور ترکیه در قطع مناسبات تجاری با رژیم صهیونیستی را اقدامی  موثر و ارزشمند عنوان نمود.

کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از حسن میزبانی کشورمان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور مظلومان بوده و در تحولات اخیر غزه و فلسطین شاهد حمایت موثر دولت و ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین هستیم و این رویکرد از نظر ما درخور تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه حمله تروریستی رژیم اسراییل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را قویا محکوم نمود و تاکید کرد برای کاهش تنش در منطقه توقف نسل کشی در غزه ضروری است.

کایهان در ادامه با اشاره به روند روبه رشد مناسبات اقتصادی و تجاری دوجانبه و توافقات انجام شده در نشست اخیر روسای جمهور دوکشور در آنکارا، بر حمایت پارلمان ترکیه از ارتقای مناسبات دو کشور، رفع موانع موجود و تسریع در اجرای  توافقات مشترک تاکید کرد.

در این دیدار آقایان متین ارگون، دوغان بکین، بنیامین بزگیک و خانم زحل کاراکوچ دورا اعضای گروه دوستی پارلمانی ترکیه و عادل نجف زاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کولیوند: ایران جزو ۵ کشور برتر در امدادرسانی است
  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • دیدار وزیر خارجه و گروه دوستی پارلمانی ترکیه
  • امیرعبداللهیان: ترکیه جایگاه ویژه‌ای در سیاست همسایگی ایران دارد
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • امیرعبداللهیان: جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • دیدار هیات پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک