Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه که به منظور نظارت بر تدابیر اتخاذ شده از سوی نیروهای ارتش و امنیت کشور در مرز ایران به منطقه سفر کرده است، گفت: روزانه در بیش از 150 نقطه (مرز ایران) فعالیت کمین و شناسایی صورت می‌گیرد. به فعالیت‌های شناسایی با حدود هزار دستگاه وسیله نظارتی، ادامه می‌دهیم.

آکار با بیان اینکه از فناوری نوین مانند دوربین‌های دید در شب نیز به منظور نظارت بر مرزهای منطقه استفاده می‌شود، اظهار داشت: همه باید بدانند که تدابیر بیشتری در مرزهای منطقه نسبت به هر زمان دیگری اتخاذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره مبارزه نیروهای مسلح ترکیه با گروه‌های تروریستی در شمال عراق و سوریه گفت: طی 24 ساعت گذشته مجموعا 22 تروریست از جمله 14 تروریست در منطقه عملیات چشمه صلح، 6 تروریست طی عملیات هوایی در منطقه قارا و دو تروریست در خاکورک در شمال عراق از پای درآمدند.

وزیر دفاع ترکیه درباره کمک‌های نیروهای نظامی به مردم سیل‌زده سواحل دریای سیاه تصریح کرد: دو کشتی ارتش به منظور کمک به عملیات امداد و نجات به سیل زدگان در استان سینوپ راهی منطقه شدند.

اردوغان: از عبور غیرقانونی از مرزهای کشورمان جلوگیری خواهیم کرد

همچنین رئیس‌جمهور ترکیه نیز گفت که با تکمیل دیوارهای مرزی به شکل کامل از عبور و مرور غیرقانونی از مرزهای کشور جلوگیری خواهد شد.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در گفتگوی تلفنی با خلوصی آکار، وزیر دفاع کشور که به منظور بازدید از مناطق مرزی با ایران به استان وان سفر کرده است، گفت: با تکمیل دیوارهای مرزی به شکل کامل از عبور و مرور غیرقانونی از مرزهای کشورمان جلوگیری خواهیم کرد.

اردوغان با تاکید بر اهمیت ساخت و تکمیل دیوارهای مرزی با کشورهای همسایه، تصریح کرد: دیوارهای مرزی به مثابه دیوارهای امنیتی برای کشور هستند. در صورت تکمیل دیوارهای مرزی، بار سنگین نظارت بر خطوط مرزی که برعهده نیروهای امنیتی است نیز سبک‌تر خواهد شد.

ژنرال یاشار گولر رئیس ستاد کل ارتش، موسی آوسِوَر فرمانده نیروی زمینی ارتش و شمار دیگری از فرماندهان ارتش ترکیه، خلوصی آکار وزیر دفاع کشور را در بازدید از مناطق مرزی با ایران همراهی کردند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: طالبان ترکیه وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۴۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز دوشنبه یک کلیسای دوران بیزانس در استانبول را به‌عنوان یک مسجد افتتاح کرد.

به گزارش فرارو، این اقدام دولت ترکیه که انتقاد یونان را به دنبال داشت، پس از ۴ سال از بازگشایی مسجد ایاصوفیه که پیش از آن ابتدا کلیسا و سپس موزه شده بود، انجام شده است.

ترکیه در سال ۲۰۲۰ طرح تبدیل کلیسای تاریخی «خورا» به مسجد را آغاز کرد. این کلیسا که به «کاریه» نیز معروف است در دوران عثمانی به مسجد و در سال ۱۹۴۵ توسط شورای وزیران ترکیه به موزه تبدیل شد.

اگرچه طرح بازگشایی مسجد کاریه در سال ۲۰۲۰ آغاز شد، اما این اتفاق برای تکمیل کار مرمت این بنا تا به امروز به تعویق افتاده بود.

تغییر کاربری دو بنای تاریخی ایاصوفیه و خورا به مسجد اگرچه با استقبال مسلمانان ترکیه همراه شد، اما یونان و برخی از کشور‌ها با انتقاد از این اقدام دولت ترکیه، از این کشور خواستند از بنا‌های تاریخی مهم دوران بیزانس محافظت کند. دو بنای تاریخی ایاصوفیه و چورا در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

اردوغان از طریق ویدئوکنفرانس در مراسم بازگشایی این مسجد شرکت کرده بود.

بنای تاریخی خورا که در نزدیکی دیوار‌های باستانی استانبول قرار دارد، به‌خاطر کاشی‌کاری و نقاشی‌های دیواری خود که قدمت آن‌ها به قرن چهارم پس از میلاد می‌رسد، مشهور است.

برخی از تحلیلگران سیاسی بر این نظرند که دولت اردغان با تغییر کاربری دو بنای تاریخی ایاصوفیه و خورا به مسجد در تلاش بوده است تا پایگاه هواداران محافظه‌کار و مذهبی حزب حاکم ترکیه را در بحبوحه رکود اقتصادی در این کشور تقویت کند.

گفته می‌شود که به‌هنگام بازگشایی مسجد ایاصوفیه در استانبول، حدود ۳۵۰ هزار نمازگزار برای شرکت در نماز جمعه در این بنا و اطراف آن حاضر شده بودند.

دیگر خبرها

  • مصوبات شورای ساماندهی مبادلات مرزی آذربایجان غربی اجرایی شود
  • (ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان
  • افزایش بی‌اعتمادی مردم ترکیه به حزب حاکم
  • مسکو در بزنگاه تصمیم درباره اردوغان
  • اردوغان: کارهای ناتمام‌ خود را در سوریه به پایان خواهیم رساند
  • درگیری مرزی بین قرقیزستان و تاجیکستان
  • استقبال «اردوغان» از امیر کویت در آنکارا
  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • اردوغان: اسرائیل توافق آتش‌بس در غزه را بپذیرد
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام